Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Bapsı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir yapıda olan bu tasarlar kazalı durumların uğur göstericisidir.

Yangın kapımızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Elektrikler kesik olduğunda birlikte geceleri parlayan bir gestaltda olan bu makaslamaklar tehlikeli durumların muamele göstericisidir.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar medarımaişetlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride mahsur kalabilir.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en şık paha politikamıza amelî Yangın Merdiveni Kapısı olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page